ProizvodiTERCA KLINKER fasadna i podna opeka su proizvodi od specijalnih vrsta obojene gline paljene pri temperaturi od 1100 °C. Pritom nastaje vrlo tvrd materijal podjednako izdržljiv na fizička i hemijska opterećenja. Zbog nijansi u slojevima gline klinker pokazuje raznolikost boja, što mu daje jedinstven, prepoznatljiv šarm. Pored fasadnih i podnih opeka u ponudi su takođe i modeli koji se koriste za izgradnju vinskih podruma.DESIMPEL su specijalne tanke fasadne opeke podjednako pogodne kako za novogradnju, tako i za restauracije starih objekata. One se za razliku od Terca modela lepe na podlogu bez obzira da li su za spoljnje ili unutrašnje oblaganje.
Širok spektar boja omogućava dizajnerima i arhitektama da ispune najviše standarde, upotpunjujući eksterijere i enterijere sa drugim modernim materijalima kao što su drvo, staklo i metal.ARGETON je vrhunski sistem vetrenih fasada, koji sa svojim velikim izborom boja i tekstura omogućava široku primenu na najsavremenijim javnim objektima i ispunjava najviše estetske i konstruktivne standarde. Širok raspon oblika, formata i površina nam pomaže stvoriti dizajn dobro prilagođen vašim ličnim potrebama. Dakle, moguće je izvesti moderan i elegantan spoj s modernim građevinskim materijalima, poput čelika ili stakla.
Naš asortiman je obeležen suptilnošću, elegancijom i vanvremenskim savršenstvom!ECO BRICK predstavlja najnoviji program opeke sa specijalnim dimenzijama, i na taj način omogućava velike uštede u neto površini objekta usled smanjenja debljine spoljnjeg zida, uz poštovanje zadatih gabarita parcele. Može se koristiti kako za izgradnju novih objekata, tako i za rekonstrukciju starih, te za intervencije na dotrajalim fasadnim rešenjima dajući im potpuno jedinstven izgled.K & K je sistem vrhunskih modernih kreamičkih vetrenih fasada - panela i "brisoleja". One su rustične u svojoj teksturi, tople i sjajne, dobre zvučne i toplotne izolacije, što ih ini idealnim za različite namene, kako za poslovne zgrade, tako i za luksuzne kuće. Sistem je novi tip fasada koji štedi energiju i ekološki prati najviše internacionalne standarde.PENETR modeli visoko kvalitetne klinker opeke koje se koriste kao trajno rešenje za oblaganje podova dvorišta porodičnih kuća, peščanih i kolskih prilaza, oko fontana, bazena, za pakovanje i porte crkvi i drugih podnih površina.